Buitenschoonmaak op Walcheren

Glasbewassing

Glasbewassing is onze corebusiness. Afhankelijk van de specifieke eisen en omstandigheden kiezen wij voor de meest doeltreffende reinigingsmethode. Vandaag de dag wordt meestal het telescopische glazenwassysteem ingezet, temeer omdat dit een aantal voordelen biedt ten opzichte van de aloude methode met raamwisser en spons. Vanaf de grond worden de ramen gewassen met behulp van een telescopische wassteel met borstel waaruit gedemineraliseerd water komt. Dit is noodzakelijk voor het vlekkeloos opdragen van de ramen.

 

Met name bij het werken op hoogte boeken we zowel tijdswinst als winst op het gebied van veiligheid. Ook blijven de ramen langer schoon vanwege een diepere reiniging van het glas. Bovendien beschikken we over warm water voor een nog beter resultaat.

 

Er kunnen daarentegen ook situaties zijn waarbij de inzet van een telescopisch glazenwassysteem niet de voorkeur heeft. In dat geval lappen we de ramen volgens de traditionele methode met raamwisser en zeem. Voor werkhoogtes boven de 13 meter zetten we vrijwel altijd een hoogwerker in. Bij het werken vanuit een hoogwerker kunnen in principe beide glazenwasmethodes worden toegepast.

Dakgootreiniging

Door uw dakgoten minstens eenmaal per jaar professioneel te laten reinigen, kunt u regenwaterlekkages binnenhuis voorkomen. Wij raden aan om de dakgootreiniging in november, december of januari te laten uitvoeren.

Reiniging van buitenschilderwerk

Door buitenschilderwerk regelmatig te reiniginen krijgt uw pand een mooie, verzorgde uitstraling. Dit is tevens een goede manier om in slechte staat verkerend schilderwerk of houtrot op te sporen. Bovendien zorgt periodieke reiniging van schilderwerk voor het behoud van uw verf.

Reiniging zonnepanelen

Wij raden aan uw zonnepanelen één tot twee keer per jaar te laten reinigen om een maximale stroomopbrengst te waarborgen en de levensduur van de panelen te verlengen..

Anti-spinbehandeling

De anti-spinbehandeling houdt in dat plaatsen waar spinnen ongewenst zijn ingesprayd worden om spinnen te weren. Wij passen dit bijvoorbeeld toe onder terrasoverkappingen en op andere beschutte plaatsen.

Hogedrukreiniging

Dit is het reinigen van oppervlakken en objecten onder gepaste hogedruk.

OMEGA beschikt over een professionele heetwater-hogedrukreiniger. Hogedrukreiniging is geschikt voor het reinigen van onder andere gevels, terrassen en betonnen randen.

Graffiti verwijderen

Op alle niet-poreuze oppervlakken waarop kunstenaars ongewenste kunstwerken hebben achtergelaten, kunnen wij deze laten verdwijnen als sneeuw voor de zon.